Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

СЕНИОРИ ИСПАЛИ ИЗ БОРБЕ ЗА КУП

Datum: 14.11.2016 | Kategorija : Vesti

ppppp

Субота је била резервисана за четвртфинални сусрет Купа Србије за сениоре између рагбиста Партизана и Рада. Киша које неумољиво падала читаве ноћи и јутра, побринула се да услови за игру на терену покрај Савског језера буду тешки, прави јесењи.

Екипа Рада је у овај меч ушла с намером да помрси рачуне актуелном освајачу Купа. Од самог старта кренуло се жестоко у освајање противничког дела терена. Доминантан скрам и организована линија били су оно што се дало видети на терену. Играчи Партизана су снажном одбраном успели да зауставе упорне нападе наших момака. Напоменимо да је првотимцима Рада фалило и мало спортске среће у пресудним трнуцима за постизање поена. И на овој утакмици реализација је фалила након стрпљиво изграђених напада. Главни судија на мечу, Дејан Штиглић, показао је два жута картона у првом полувремену и то Хаџићу из Рада и Станићу из Партизана. Резултат првог дела је био 0-0, што говори у прилог тврде и неизвесне утакмице.

У другом делу сусрета виђена је слична слика, с тим да су умор и тежак терен дошли по своје, па игра у скраму и у ауту није била сигурна као у првој половини утакмице. И даље смо упорно нападали, стварали прилике и приморавали противнике да праве прекршаје. Један такав је искористио Стефан Јерковић и 50. минуту постиже из казненог ударца прве поене на утакмици: 0-3 за “Грађевинаре”. Играчи Партизана су тражили своју прилику из контра напада и прву озбиљнију су и уграбили у 65. минуту, када после шута на нашу половину терена први до лопте долази Игор дејановић и постиже, испоставиће се, једини есеј на утакмици. Сигуран у претварању био је Прерадојевић и поставио резултат 7-3. До краја је тренер гостујуће екипе Милан Орловић покушао изменама да надомести то мало што нам је фалило да тријумфујемо на овом мечу. Искусни Марко Капор је унео свежину у нападу наше линије, али недостатак концентрације у завршници нас је пратио до краја утакмице.

Резултат 7-3 довољно говори о утакмици, тврдој и жестокој, правој рагби представи. На крају је само један победник, овога пута је то била екипа Партизана, којој честитамо. Честитамо и нашим момцима који су подигли значајно ниво игре и превазишли слабости виђене на претходним утакмицама. Ова екипа има велики потенцијал у младости и квалитету, који треба да потврди, надогради и искористи. Само кроз упоран рад је тако нешто и могуће.

До краја сезоне сениори наредне суботе дочекују одличну екипу Наде из Сплита, у заосталој утакмици другог кола РРЦ такмичења. Биће то сјајна прилика да млади играчи дају све од себе и против јаког противника подигну ниво игре за још један степеник. Иако остаје жал за победом, идемо даље, само напред и САМО РАД!

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.