Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

NADA OSTALA NEPOBEDIVA

Datum: 17.11.2013 | Kategorija : Vesti

nada_pobednik2-161113 

Juče je na Starom Placu u Splitu odigran derbi meč drugog kola Regionalnog Ragbi Prvenstva između domaće Nade i našeg RK Pobednik Mozzart-a. Domaćini su i ovog puta uspeli da ostanu neporazeni, trijumfujući u ovom meču rezultatom 36:12 (12:5). Ovom pobedom ostali su na čelu tabele, odakle će se i plasirati u polufinale, jer ih ni mogući poraz od Čelika ne bi koštao prvog mesta. Našim momcima ostaje utakmica protiv Mađarskog Kečkemeta u kojoj nas pobeda ostavlja na drugom mestu a samim tim osigurano namje mesto u polufinalu.

nada_pobednik7-161113

Što se samog toka utakmice tiče treba istaći da je tokom većeg dela meča naš tim bio ravnopravan protivnik dugogodišnjem šampionu. Domaćini su već u šestom minutu preko svog ponajboljeg igrača Tomislava Burazina došli u vodstvo. On je odličnim solo prodorom uspeo da prođe kroz odbranu i lagano poentira. Taj loš početak nije uzdrmao naše momke koji su konstantno napadali. Posao im je bio olakšan u dvanaestom minutu kada čep Luka Perlain dobija zuti karton zbog namernog presecanja lopte. Od tog momenta Pobednik igra odlično, kostantno se napada i par puta dolazi nadomak eseja, ali u tim trenutcima je ponestajalo sportske sreće da se rezultat promeni. Da sve to ne bude uzalud pobrinuli su se zajedničkom akcijom Isailović i Babić u kojoj ovaj drugi postize esej za poravnanje rezultata. Od tog trenutka Nada ponovo dodaje gas i postize esej u dvadeset osmom minutu preko Marinovića koji Roso uspešno pretvara. Ovaj rezultat ostaje do kraja prvog poluvremena iako su oba tima imala šanse da ga promene u svoju korist. Ipak na kraju je odličnom odbranom naš ti uspeo da zaustavi nalete Splićana. Usledio je odmor koji je zbog visokog tempa bio potreban obema ekipama.

nada_pobednik-161113

 

Drugi deo nije moga bolje da počne po naš tim, Nada je bila u naletu ušla je u naša 22 metra, ali jedan loš pas u tom napadu koštao ih je eseja. Kada je lopta izašla iz raka i došla do otvarača ovaj je zeleo da baci preskok, a to je sve pratio Orlović koji je izletanjem uspeo da preseče lopu i istrči do eseja. Pretvaranje je preuzeo Babić i veoma sigurnim šutem po drugi put poravnao na 12:12. Ispostavilo se da je taj momenat bio najveće dostignuće na meču jer nas  je pad od 46. do 53. minuta koštao tri primljena eseja koja su prelomila utakmicu. U ovom osmominutnom periodu Nada je napravila razliku od 19:0 esejima  Antića, Burazina i Macana te pretvaranjima Rosa. Posle ovoga Pobednik uspeva da konsoliduje svoje redove i izdrzi nalete gostiju, povremeno preteći esej prostoru gostiju. Propust se desio još jednom kada je Antić po drugi put uspeo da nadmudri našu odbranu. Posle tog eseja Beograđani su krenuli na sve ili ništa, bili su čitavih 12 minuta na pet metara od eseja, ali sve te napade su iskusni Splićani uspeli da osujete i zaključaju prostor za poentiranje. Na kraju je ipak ostalo 36:12 čime su domaćini još jednom pokazali se sa njihovog terena teško odnose bodovi. Treba istaći da su se na ovoj utakmici odlično snašli i mlađi u našem timu, Terzić, Bulatović, Martinović, Ranković i pre svih Isailović koji se fantastično snašao u ulozi arijera i bio jedan od najistaknutijih aktera meča.

nada_pobednik4-161113

 

 

Nada – Pobednik Mozzart 36:12 (12:5)

Split – Igralište na Starom placu (gledalaca 400).

Sudija: Filippo Navarra (Trst), pomoćnici Petra Drušković i Nikša Burazin (oboje iz Splita).
Nada: Miljak, Čulić, Borozan, Perlain (5), Vukušić, Bubrić, Jurčević, Marinović, Antić (10), Lerotić, Rosso (6), Čorić, Burazin (10), Popović, Draganić, Kelez, Šarić, Macan (5), Jerčić, Vukša, Ursić.
Pobednik Mozzart: Vladimir Đukić, Nikola Rodić, Predrag Vraneš, Srđan Nikolić, Branimir Petrović, Nikola Kostadinović, Vladimir Radulović, Marko Ristić, Milan Rastovac, Marko  Kapor,Uroš  Bačić (7), Đorđe Stanković, Milan Orlović(5),  Luka Bulatović, Marko Isailović, Uroš Martinović, Goran Vuković, Dimitrije Terzić, Mirko Ranković

Pored ovog odigrana su još dva meča ovog vikenda:

Zagreb – HARK Mladost  16:20 (10:10)

 

Esztergomi Vitezek RSE – BRK Beograd 26:10 (6:3)

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.