Druženje na Košutnjaku

Druženje na Košutnjaku

Postby otvarač on 27 Jun 2010, 19:31

Rk Pobednik će u subotu 03.07.2010. godine organizovati druženje za sve svoje igrače i prijatelje kluba, druženje će biti na košutnjaku a tačno vreme ćemo naknadno objavitu. Bitno je da svi probaju da se organizuju i dođu na okupljanje. Planirano je da ceo događaj počne ujutro a završi se pred mrak, pripremamo pregršt roštijla i pića i očekujemo dobro druženje. Jedini problem može da nam napravi loše vreme, u tom slučaju sve ćemo pomeriti za nedelju a ako i tada bude loše vreme odložićemo sve za neki drugi dan.
otvarač

Re: Druženje na košutnjaku

Postby balkanski komarac on 28 Jun 2010, 11:11

Navodno ce od sutra poceti leto :) Evo prognoze za subotu:

http://www.weather2umbrella.com/sr/vrem ... 66754/5/3h

a slicno je i u nedelju, tako da bi za sada sve moglo da se odvija po planu...
Pain is just weakness leaving your body!
balkanski komarac

Re: Druženje na košutnjaku

Postby otvarač on 01 Jul 2010, 22:57

otvarač wrote:Rk Pobednik će u subotu 03.07.2010. godine organizovati druženje za sve svoje igrače i prijatelje kluba, druženje će biti na košutnjaku a tačno vreme ćemo naknadno objavitu. Bitno je da svi probaju da se organizuju i dođu na okupljanje. Planirano je da ceo događaj počne ujutro a završi se pred mrak, pripremamo pregršt roštijla i pića i očekujemo dobro druženje. Jedini problem može da nam napravi loše vreme, u tom slučaju sve ćemo pomeriti za nedelju a ako i tada bude loše vreme odložićemo sve za neki drugi dan.

Prema poslednjim informacijama u subotu će biti oko 30 stepeni, tako da se druženje definitivno održava u subotu a vreme okupljanja je odprilike 10h, mesto druženja je košutnja a preciznije kod restorana "Golf". Očekujemo 50-ak osoba a za sve važi da je potrebno da ponesu dobro raspoloženje. Ukoliko neko ne zna gde je to neka me kontaktira da mu objasnim.
otvarač

Re: Druženje na Košutnjaku

Postby balkanski komarac on 02 Jul 2010, 14:53

Drugari, ukoliko vam treba neka sugestija, slobodno me pozovite da vam i ja objasnim. Takodje, ko hoce da mu ponesem snimke neke od nasih utakmica u Ragbiju 7 ili Ragbiju 15, neka me pozove ili mi posalje poruku kako bih narezao adekvatan broj DVD-a. Moj broj je 064 190 1388
Pain is just weakness leaving your body!
balkanski komarac

Return to Obaveštenja